Gyulai Jóga Stúdió: On-line bejelentkezés órára

Jógázz online!

2020. március 27-től elérhető az online oktatási felület

Elkészült az online felület, ahová folymatosan kerülnek fel kezdő és fit jóga órák, valamint meditációk, mint amilyen a jóga nidra.

Az órákra előfizetést tudsz vásárolni, így akár 90 napon keresztül bármikor megnézheted a fenn lévő órákat. Nemcsak az új videókhoz, de minden korábbi videóhoz is hozzáférésed lesz.

Az előfizetés már elérhető

A rendkívüli állapot miatt sajnos egyelőre csak az online órákon keresztül tudsz résztvenni az órákon! Amint ebben változás történik, az órák újra elindulnak!

Mindenkinek fenntartom a lehetőséget arra, hogy amint újra lehet csoportos órákat tartani és megnyílik a terem, akkor onnan számítva – függetlenül attól, hogy lejárt-e, vagy nem a bérlete – 180 napra meghosszabbítom a felhasználási időt. Vagyis mintha akkor vette volna. Az online órákra azonban nem tudom a megmaradt alkalmakat átváltani!

Figyelem! Csak akkor foglalj időpontot, ha el tudsz jönni az adott órára!
Ha mégsem tudsz, még időben mondd le, mert mástól veszed el a helyet!
Ha nem tudsz eljönni, akkor az órát a kezdési időpont előtt legkésőbb 3 órával mondd le!
A lefoglalt, de le nem mondott órákat ki kell fizetni!

Várólistára itt tudsz jelentkezni!

E-mailben is kapsz visszajelzést a foglalásról, vagy lemondásról, ezért is töltsd ki! A bejelentkezés nem minősül közvetlen foglalásnak!!! Előfordulhat, hogy időközben az óra megtelik, a rendszer viszont nem tudja lezárni a bejelentkezéseket, arra csak manuálisan van lehetőség! Ha az óra megelt, vagy elmarad, akkor SMS-ben kapsz értesítést! Az időpont lemondását kezdeményezheted itt, vagy a joga{kukac}gyulaijoga{pont}hu e-mail címen, de küldhetsz SMS-t is a (30) 434-0000 telefonszámra! (Semmikép ne küldj Facebook, vagy Viber, Twitter stb. üzenetet a lemondáshoz!).

emberteszt_kep

Írja be a fönti képen látható karaktereket!

Belépés az online órákhoz

Ha van érvényes előfizetői kulcsod, akkor itt tudsz belépni az online órák megtekintéséhez:

Elérhetőségek

Gyulai Jóga Stúdió
H-5700 Gyula, Nürnbergi u. 10.
Tel: +36 (30) 434-0000
Óra lemondása itt:
joga(kukac)gyulaijoga.hu

Várólista

Ha már megtelt az óra, akkor várólistára itt tudsz jelentkezni: