Útmutató az előfizetéshez

Olvasd el a teljes Általános Szerződési Feltételeket is!

A szolgáltatás leírása

A Szolgáltató által üzemeltetett https://online.gyulaijoga.hu honlapon a Szolgáltató közvetlenül alkalmazható fizikai és közérzet javító online oktatóanyagokat, ezzel kapcsolatos oktatóvideókat és egyéb tananyagokat oszt meg a szolgáltatásra előfizetővel (a továbbiakban: „Előfizető”).

A Szolgáltatás célja, hogy az Előfizetőknek online órákon keresztül lehetőséget nyújtson a Gyulai Jóga Stúdióban zajló órákon kívűl is a Stúdió által nyújtott óratípusokon való részvételre. Egyúttal megismertesse az Előfizetőt a jóga alapgyakorlataival, az erősítő órák alapjaival és az egészségtudatos életvitel kialakításával.

Vásárlás, megrendelés

A https://gyulaijoga.hu/elofizetes.php megrendelési űrlap kitöltésével lehet az előfizetést megrendelni. A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, alanyi mentesség miatt ÁFA-t nem tartalmaznak!

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele):

A Felhasználó elküldi megrendelését a honlapon található https://gyulaijoga.hu/elofizetes.php űrlapon keresztül. A kiválasztott termékek megrendelését követően email-ben küldünk értesítést arról, hogy a megrendelést fogadtuk. A megrendelést követően díjbekérőt küldünk. A díjbekérőn lévő összeget átutalással, vagy akár az OTP SimplePay szolgáltatáson keresztül bankkártyával is ki lehet fizetni. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 24 órán belül e-mailben megküldjük a Megrendelő részére az elektronikus számlát, valamint a megrendelt termék hozzáférésének linkjét, előfizetői kulcsát, vagy egyéb információkat a termékről.

Felhasználói kulcs és érvényessége

Az előfizetésedhez tartozó megrendelői kulcs a megvásárolt érvényességi időre, az aktiválástól számítva áll rendelkezésedre. A kulcsot beírva a https://online.gyulaijoga.hu oldalon lehet belépni az online felületre. A belépéstől számított 90 percet követően biztonsági okokból a munkamenetet a honlap megszünteti és újra be kell írni a kulcsot.

Előfizetés lejárata és hosszabbítás

Az előfizetés lejárata előtt legkésőbb egy nappal értesítést küldünk. Az előfizetés meghosszabbítható nemcsak az előfizetés lejárata után, hanem akár előtte is. Ha az előfizetés meghosszabbításra kerül, az előfizetéshez új megrendelői kulcsot kap a Megrendelő. Az új kulcs érvényessége hozzáadódik a megvásárolt, de még le nem járt előfizetés érvényességi idejéhez.

Fizetési feltételek

Az online.gyulaijoga.hu és a gyulaijoga.hu honlapon az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre: átutalás díjbekérő alapján.

Egészségügyi kockázatok

A https://online.gyulaijoga.hu oldalon elérhető jóga- és erősítő órák fizikai tevékenységek és mint ilyenek, megerőltetőek lehetnek. Emiatt mindenképpen javasolt az órák gyakorlásának megkezdése előtt orvos vagy gyógytornász tanácsát kikérni. Egyes videókban előfordulhat kiegészítő eszközök, pl. jógaszalag vagy jógatégla, TRX vagy egyéb felfüggesztéses heveder használata. Az ezen eszközök használatával kapcsolatos útmutatást is szakembertől kell kérni. Az online.gyulaijoga.hu nem szakorvosi szervezet, az instruktor nem ad egészségügyi tanácsot és nem állít fel diagnózist. Amennyiben a gyakorlás megkezdésekor mozgásszervi, vagy egyéb egészségügyi panaszok állnak fent, gyógytornásszal vagy szakorvossal történő konzultáció/vizsgálat szükséges.

Minden arra vonatkozó tananyag, instrukció vagy megjegyzés a videók anyagában, hogy hogyan végezzünk el egy adott gyakorlatot vagy hogyan használjunk egy adott kiegészítő eszközt, javaslat. Nem kötelező minden gyakorlatot elvégezni a videók nézése közben. Semmi a honlap anyagából nem tekintendő hivatalos orvosi/egészségügyi javaslatnak vagy diagnózisnak. Az online.gyulaijoga.hu honlap használói elismerik, hogy a jóga és az erősítő órák fizikailag megerőltető jellegűek, és mint ilyenek, hordoznak sérülésveszélyt. A felhasználók elismerik, hogy saját fizikai és mentális állapotuk felmérése saját, egyéni felelősségi körükbe tartozik.

A gyakorló saját felelősségére vállalja azt is, hogy az online.gyulaijoga.hu óráin való részvétel és a videókon elhangzottak otthoni gyakorlása közben nem lépi át saját fizikai teljesítőképességének korlátait és tudásának, képességeinek megfelelő szintű órákat választ. Figyelembe veszi továbbá saját fizikai és mentális kondícióit, esetleges limitációit. A gyakorló tudomásul veszi, hogy az instruktor adhat olyan variációs lehetőséget bizonyos jóga pózokra, amelyek meghaladhatják a gyakorló képességeit. Ezeket saját belátás szerint a saját képességek alapos felmérése mellett szabad csak követni. A gyakorló minden esetleges sérülés vagy bármilyen panasz esetén kifejezetten eltekint bármiféle kártérítési igény benyújtásától az onlinegyulaijoga.hu, annak szerződéses partnerei és munkatársai felé.


Vissza az előző oldalra

Előfizetési csomagok

  • 7 napra - 1.900,- Ft
  • 30 napra - 3.900,- Ft
  • 90 napra - 9.900,- Ft

Belépés az online órákhoz

Ha van érvényes előfizetői kulcsod, akkor itt tudsz belépni az online órák megtekintéséhez:

Legfrissebb óra