Kérlek, hogy az órákon való részvételhez csak az alábbi feltételek alapján jelntkezz!

A honlapon való bejelentkezés csak az alábbi feltételek mellett lehetséges!

Ezúton nyilatkozom, hogy a fent mejelölt órákon (oktatás, tréning, szeminárium) való részvételemet semmiféle egészségügyi probléma (általános gyengeség, allergia, illetve bármilyen egyéb, erőnlétemet befolyásoló, vagy a közösség, illetve edző- és sporttársaim egészségét, testi épségét veszélyeztető betegség, vagy állapot, különös tekintettel fertőző betegségekre, továbbá keringési zavarokra, szív- és érrendszeri megbetegedésekre, valamint pszichológiai és pszichiátriai betegségekre) nem akadályozza, illetve esetemben nem áll fenn ilyen körülmény, továbbá nincs tudomásom ilyen körülményről.

Az órákon kizárólag saját felelősségemre veszek részt. Amennyiben edzés közben úgy ítélem meg, hogy az általános erőszintemet, vagy felkészültségemet meghaladó feladatot kell elvégeznem, illetve a feladat számomra nem érthető, úgy ezt a tényt az edző felé haladéktalanul jelzem, és kérem pihenőidő, illetve megfelelő szintű feladat biztosítását.

Kijelentem, hogy a foglalkozás vezetőjének az edzés biztonságára vonatkozó instrukcióit maradéktalanul betartom, az edző utasításit maradéktalanul követem, a feladtok megkezdésére, illetve befejezésére vonatkozó utasításait maradéktalanul végrehajtom, amennyiben ennek ellenére az edzésen bárkinek (saját magam, edző, sporttársak, illetve bármely harmadik fél) bármilyen módon, akár szándékos, akár gondatlanságból elkövetett sérülést okoznék, úgy annak jogi-, illetve anyagi következményeiért a felelősség teljeskörűen engem terhel.

Kijelentem, hogy amennyiben bármilyen orvosi kezelés, vagy orvosi ellenőrzés, esetleg pszicológiai-, illetve pszichiátriai felügyelet, kezelés, ellenőrzés, továbbá kényszergyógykezelés alatt állok, az edzés megkezdéséről és az edzés által okozott fizikai, illetve pszichológiai megterhelésről orvosomat/kezelőorvosomat, pszichológusom, illetve pszichiáterem előzetesen tájékoztatom, szakvéleményét, hozzájárulását, illetve tanácsát kikérem, és a további edzésekre vonatkozóan orvosom tanácsának megfelelően fogok eljárni.

Kijelentem, hogy az edző részéről az ajánlott védőfelszerelésekre vonatkozó teljeskörű, és részletes tájékoztatást maradéktalanul megkaptam, tudomásul vettem és elfogadtam. Tudomásul veszem, hogy ezen eszközök használata nem kötelező, de ezen eszközök használatának elmulasztásából fakadó sérülésekért a felelősséget vállalom. Tudomásul veszem, hogy az edzéseken kizárólag az edző részére előzetesen bemutatott, és általa jóváhagyott eszközöket, védőfelszereléseket használhatok.

Tudomásul veszem, hogy az edzéseken csak abban az esetben vehetek részt, ha alkohol és/vagy kábítószer, illetve egyéb, bódító hatású szer, valamint gyógyszer befolyása alatt nem állok, továbbá a sérülések elkerülése érdekében, megfelelően pihent állapotban vagyok.


Vissza az előző oldalra

Elérhetőségek

Gyulai Jóga Stúdió
H-5700 Gyula, Nürnbergi u. 10.
Tel: +36 (30) 434-0000
Óra lemondása itt:
joga(kukac)gyulaijoga.hu

Várólista

Ha már megtelt az óra, akkor várólistára itt tudsz jelentkezni: