Már több, mint 70 online foglalkozás

Az előfizetéses időszak alatt az összes foglalkozás korlátlanul megtekinthető! Az online felületen keresztül elérhetőek a kezdő jóga órák, különböző hosszúságú órákkal: 20, 40 és 60 percben, valamint az erősebb, fit jóga órák 60 és 100 percben. Lehetőség van a napüdvözlet gyakorlására és vezetett meditáción, valamint jóga nidra órán is részt vehetsz. A jóga órák úgy vannak felépítve, hogy aki csak most ismerkedik a jógával, az is könnyen el tudjon igazodni. Ennek érdekében az egyes gyakorlatok nevei a kezdő órákon el sem hangzanak (sem magyarul, sem szanszkritül), nem kell őket megjegyezni, megtanulni. Az órákon a gyakorlatok folyamatosan kommentálva vannak, így mindenki tudja, mit- és hogyan kell csinálni…

KÜLDJ ELŐFIZETÉST AJÁNDÉKBA!

Amennyiben ajándékba rendelsz előfizetést, kérjük a megrendeléskor válaszd ezt az opciót, és egy ajándék kulcsot küldünk e-mailben neked. Ezt az ajándék kulcsot tudod majd továbbküldeni az ajándékozottnak, aki a levélben lévő linkre kattintva 30 napon belül aktiválhatja a saját részére az előfizetést!

Előfizetés megrendelése

Az alábbi megrendelőlap kitöltésével tudod megrendelni az előfizetői csomagodat. Választhatsz 7, 30 és 90 napos előfizetések közül. A megrendelőlap elküldését követően elektronikus díjbekérőt küldünk az e-mail címedre. A díjbekérőn lévő összeget elutalhatod, vagy akár az OTP SimplePay szolgáltatáson keresztül bankkártyával is kifizetheted. A befizetés megérkezését követően 24 órán belül aktiváljuk a hozzáférésed az online felülethez. Erről e-mailben értesítést küldünk a hozzáférésekkel együtt.

A hozzáférés időtartama mindig az aktiválástól számítódik, nem a megrendeléstől!

Kellemes jógázást! Namaste!

ELŐFIZETŐI ADATOK

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

emberteszt_kep

Írd be a fönti képen látható karaktereket!

Előfizetési csomagok

  • 7 napra - 1.900,- Ft
  • 30 napra - 3.900,- Ft
  • 90 napra - 9.900,- Ft

Belépés az online órákhoz

Ha van érvényes előfizetői kulcsod, akkor itt tudsz belépni az online órák megtekintéséhez:

Legfrissebb óra