Már több, mint 70 online foglalkozás

Az előfizetéses időszak alatt az összes foglalkozás korlátlanul megtekinthető! Az online felületen keresztül elérhetőek a kezdő jóga órák, különböző hosszúságú órákkal: 20, 40 és 60 percben, valamint az erősebb, fit jóga órák 60 és 100 percben. Lehetőség van a napüdvözlet gyakorlására és vezetett meditáción, valamint jóga nidra órán is részt vehetsz. A jóga órák úgy vannak felépítve, hogy aki csak most ismerkedik a jógával, az is könnyen el tudjon igazodni. Ennek érdekében az egyes gyakorlatok nevei a kezdő órákon el sem hangzanak (sem magyarul, sem szanszkritül), nem kell őket megjegyezni, megtanulni. Az órákon a gyakorlatok folyamatosan kommentálva vannak, így mindenki tudja, mit- és hogyan kell csinálni…

KÜLDJ ELŐFIZETÉST AJÁNDÉKBA!

Amennyiben ajándékba rendelsz előfizetést, kérjük a megrendeléskor válaszd ezt az opciót, és egy ajándék kulcsot küldünk e-mailben neked. Ezt az ajándék kulcsot tudod majd továbbküldeni az ajándékozottnak, aki a levélben lévő linkre kattintva 30 napon belül aktiválhatja a saját részére az előfizetést!

Kérlek vedd figyelembe, hogy mint KATA-s vállalkozó, a szolgáltatásokat csak magánszemélyek részére tudom leszámlázni, így az alábbi megrendelőlapon nincs is lehetőség adószám megadására.

Előfizetés megrendelése

Az alábbi megrendelőlap kitöltésével tudod megrendelni az előfizetői csomagodat. Választhatsz 7, 30 és 90 napos előfizetések közül. A megrendelőlap elküldését követően elektronikus díjbekérőt küldünk az e-mail címedre. A díjbekérőn lévő összeget elutalhatod, vagy akár az OTP SimplePay szolgáltatáson keresztül bankkártyával is kifizetheted. A befizetés megérkezését követően 24 órán belül aktiváljuk a hozzáférésed az online felülethez. Erről e-mailben értesítést küldünk a hozzáférésekkel együtt.

A hozzáférés időtartama mindig az aktiválástól számítódik, nem a megrendeléstől!

Kellemes jógázást! Namaste!

ELŐFIZETŐI ADATOK

SZÁMLÁZÁSI ADATOK

emberteszt_kep

Írd be a fönti képen látható karaktereket!

Előfizetési csomagok

  • 7 napra - 1.900,- Ft
  • 30 napra - 3.900,- Ft
  • 90 napra - 9.900,- Ft

Belépés az online órákhoz

Ha van érvényes előfizetői kulcsod, akkor itt tudsz belépni az online órák megtekintéséhez:

Legfrissebb óra